גרנולה קראנצ' מייפל פקאן
מרכיבים:
150 גר׳ (1.5 כוסות) שיבולת שועל טחונה דק
80 גר׳ (1/2 כוס) פקאן טבעי קצוץ גס
30 גר׳ (1/4 כוס) שמן קוקוס (נוזלי)
50 גר׳ (3 כפות) מייפל טבעי
1 כפית תמצית וניל
1.5 כפיות קינמון טחון
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים היטב כך שכל היבשים ״נרטבים״.
משטחים את הגרנולה היטב ודק בתבנית ושולחים לאפייה של 10 דק׳.
מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי בטמפ׳ החדר.
״שוברים״ לגושים קטנים ומעבירים לצנצנת אטומה.
שומרים בצנצנת במקום יבש.
- ערך קלורי לכף (10 גר׳)- 55 קק״ל
- ניתן להחליף את שמן הקוקוס בשמן מסוג אחר באותה כמות