מאפינס פטריות טבעוני

המאפינס פטריות עשה מהפך לגרסה הטבעונית והלא פחות מוצלחת שלו! חייבות לנסות

מאפינס פטריות טבעוני


 

מרכיבים (8 יחידות):
1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
1 בצל קצוץ
100 גר׳ (1/2 כוס + 2 כפות) קמח לבן
250 גר׳ (גביע) שמנת לבישול על בסיס סויה
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
מחממים מחבת ומרססים בתרסיס שמן. מטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף ומוסיפים את קוביות הפטריות. מטגנים לעוד 2-3 דק׳ עד שהפטריות מעט מתרככות.
מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.
מעבירים את הבלילה לשקעים.
אופים 35-40 דק׳ עד שהמאפינס משחימים.

לא רק לטבעוניות

 

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.