מאפינס צ'אנקי מאנקי
מרכיבים (10 יחידות):
2 בננות בשלות מרוסקות
2 ביצים (L)
200 גר׳ (גביע) אשל
75 גר׳ (3/4 כוס) שיבולת שועל טחונה דק
100 גר׳ (1/2 כוס) סוכר לבן
50 גר׳ שוקולד מריר קצוץ
50 גר׳ (1/2 כוס) אגוזי מלך קצוצים
5 גר׳ (1/2 שקית) אבקת אפייה
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
טורפים את הבננות המרוסקות יחד עם הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר לקבלת תערובת בהירה.
מוסיפים את האשל ומערבבים. מוסיפים את הקוואקר ואבקת האפייה ומערבבים לקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים את השוקולד ואת אגוזי המלך ומערבבים עד הטמעה מלאה בתערובת.
ממלאים את תבניות השקעים כ3/4 מגובהן ומניחים בתנור. אופים 30-35 דק׳ או עד שהמאפינס שחומים ותפוחים.
מצננים ומגישים!
ניתן לשמור בהקפאה.
- ניתן לשמור בהקפאה
- ערך קלורי ליחידה- 178 קק״ל