נגאטס עוף

קטגוריה || בשר ועוף
לפניכן מתכון שעושה את החיים קלים יותר- מכינים כמות גדולה ומקפיאים למשך זמן. כך בכל רגע שתחפצו, תוכלו לאפות את הכמות הרצויה ולהנות מארוחה טעימה, משביעה וטרייה. מומלץ לשלב את הנגאטס לצד פחמימה מבושלת וירק (:

נגאטס עוף


 

מרכיבים (35 מנות):
לתערובת עוף-
1 ק"ג חזה עוף טחון
1.5 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת מרק
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה מתוקה

לציפוי-
3 ביצים (L)
70 גר' (1/2 כוס) קמח
1.5 כוסות פירורי לחם

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים היטב את מרכיבי תערובת העוף.
מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים 35 יחידות חטיפי עוף ומניחים בתבנית.
מקפיאים למשך 20-30 דק' על מנת שיהיה נוח יותר לעבודה.
בנתיים מכינים שלוש קערות שונות- האחת עם קמח, השנייה עם ביצים טרופות והשלישית עם פירורי לחם.
לאחר ההקפאה מצפים את חטיפי העוף בקמח, מעבירים לטבילה בביצה ולבסוף מצפים בפירורי לחם.
חוזרים על הפעולה עם יתר הכמות.
מומלץ להקפיא ולאפות לפי כמות רצויה.
לאפייה- מחממים תנור על 190 מעלות ומניחים את כמות הנגאטס הרצויה. אופים 15-20 דק' עד שהנגאטס הופך זהוב.

  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 35)- 85 קק"ל
צהריים שכיף לאכול
קטגוריה || בשר ועוף

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית בשר ועוף

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.