נודלס עוף וירקות

אין כמו מנות מוקפצות, הן גם מהירות להכנה וגם מאוזנות ומכילות פחמימה, חלבון וירק! מי מכינה?

נודלס עוף וירקות


 

מרכיבים (6 מנות):
500 גר' חזה עוף חתוך לקוביות
210 גר' (3 אריזות קטנות) אטריות נודלס
2.5 כפות שמן שומשום
1/4 כרוב לבן פרוס
1 גזר חתוך למקלות
1/2 אריזת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
4 שיני שום כתושות
1.5 כוסות ברוקולי קפוא
מלח, פלפל

לרוטב-
100 גר' (1/3 כוס) רוטב סויה
40 גר' (2 כפות) מייפל טבעי
10 גר' (1 כף) חומץ בין יין לבן
5 גר' (1 כפית) קורנפלור

אופן ההכנה:
משרים את הנודלס בקערה עם מים רותחים כ-10 דק', עד שהנודלס מתרכך. מסננים ומניחים בצד.
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
מחממים ווק עם 1 כף שמן שומשום ומקפיצים את חתיכות העוף 5-10 דק', עד שמבושל. מוציאים את העוף לצלחת ונפתרים מהנוזלים בווק.
מוסיפים את יתרת השמן לווק ומטגנים את השום עד שמזהיב.
מוסיפים את הכרוב, הפטריות, הברוקולי והגזר ומקפיצים יחד 5-10 דק', או עד שהירקות מאבדים מנפחם אך לא מגירים נוזלים.
מחזירים את קוביות העוף המבושלות ומקפיצים יחד. מוסיפים את הנודלס ואת הרוטב ומערבבים היטב. מתקנים תיבול ומגישים חם.

  • ערך קלורי למנה (מתוך 6 מנות)- 315 קק"ל
  • לגרסה צמחונית / טבעונית- ניתן להמיר את העוף בטופו
  • ניתן לוותר על החומץ בין יין במידה ואין
ארוחה שלמה וקלה בסיר אחד

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית ארוחה בסיר אחד

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.