עוגיות נוטלה
מרכיבים (35 יחידות):
250 גר' (2/3 כוס) ממרח נוטלה
70 גר' (1/2 כוס) קמח לבן
1 ביצה (M)
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
בקערה מערבבים היטב את כל המרכיבים כך שהקמח ייטמע בתערובת השוקולד.
קורצים עיגולים קטנים ומניחים במרווחים של לפחות 5 ס"מ אחד מהשני על תבנית האפייה.
אופים 10-12 דק'.
מצננים בטמפ' החדר ומאחסנים בצנצנת אטומה.
- ערך קלורי ליחידה- 50 קק"ל