פנקייק בננה

מכירות את הבננות המושיות שנשארו גלמודות? אז למה שלא נכין מהן פנקייק רך ונימוך שהופך כל בוקר לפינוק אמיתי? המתכון לפניכן!

פנקייק בננה


 

מרכיבים (20 יחידות):
2 בננות רכות
2 ביצים (M)
200 גר' (גביע) יוגורט ביו 3%
75 גר' (1/2 כוס) קמח כוסמין מלא
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
בקערה בינונית מועכים את הבננות באמצעות מזלג. אחת אחרי השנייה ותוך כדי טריפה, מוסיפים את הביצים. ממשיכים לטרוף עד קבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים את היוגורט ואת תמצית הוניל ומטמיעים בתערובת.
מוסיפים את היבשים- קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב עד שכל הגושים נעלמים.

על להבה בינונית מחממים מחבת טפלון עם כפית שמן קנולה.
מניחים כף (מטבח) מתערובת הפנקייק וממתינים עד שייווצרו בועות בדפנות הפנקייק.
באמצעות תרבד הופכים את הפנקייק ומשחימים גם מצידו השני.
חוזרים על הפעולה עם שאר הכמות.
מגישים עם ממרח אהוב- מייפל/נוטלה וכל אפשרות אחרת.

  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 20 יחידות)- 40 קק"ל
  • ניתן לשמור את התערובת בצנצנת אטומה במקרר עד יומיים
אין רכות כזו

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.