פשטידת כרובית

הקלות שבה אפשר לגוון ארוחת ערב היא מדהימה בעיני. מספיק להכין פשטידה מסוימת, להוסיף ירקות והרי לכן ארוחה של הביוקר. ניסיתן כבר את פשטידת הכרובית הנימוחה הזו?

פשטידת כרובית


 

מרכיבים:
140 גר׳ (1 כוס) קמח לבן
250 מ״ל (גביע) שמנת לבישול 9%
125 גר׳ (1/2 גביע) קוטג׳ 5%
2 ביצים (L)
300 גר' (1/2 שקית) כרובית מוקפאת
5 גר' (1/2 שקית ) אבקת אפייה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית פיירקס 21*21 או משמנים תבנית אינגליש.
שמים את הכרובית המוקפאת בקערה עם מים רותחים למשך 10 דק׳.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים (עד שכואבת היד ????). מסננים את הכרובית ומוסיפים לקערת הביצים. מוסיפים את השמנת והקוטג׳ ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והתבלינים ומאחדים.
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור למשך 35-40 דק׳ עד שהפשטידה משחימה בצורה אחידה וקיסם במרכז יוצא יבש.

  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 12 יחידות)- 100 קק״ל
  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 16 יחידות)- 75 קק״ל
עשירה ומשביעה

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.