תפוחי אדמה מוקפצים בשמן זית ועשבי תיבול

קטגוריה || תוספות
מדובר באחד המתכונים האהובים עלי של אמא טלי! מנה יפה שעושה רושם וכמה שהיא טעימה!

תפוחי אדמה מוקפצים בשמן זית ועשבי תיבול


 

מרכיבים (10 מנות):
2 אריזות מיני תפו"א
5 בצלים פרוסים לטבעות
5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/2 אריזת עלי פטרוזיליה קצוצים דק
חופן בזיליקום קצוץ
80 גר' (1/3 כוס) שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים ומבשלים עם מכסה כ-20 דק' או עד שתפוחי האדמה מתרככים כך שמזלג ננעץ בקלות.
מחממים ווק ומוסיפים את שמן הזית. מטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף. מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומקפיצים יחד 10-15 דק' או עד שתפוחי האדמה משחימים.
מתבלים ומוסיפים את עשבי התיבול. מערבבים היטב ומגישים.

  • ערך קלורי למנה- 210 קק"ל
הפייבוריטית שלי
קטגוריה || תוספות

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית תוספות

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.