תפוחי אדמה מוקפצים בשמן זית ועשבי תיבול
מרכיבים (10 מנות):
2 אריזות מיני תפו"א
5 בצלים פרוסים לטבעות
5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/2 אריזת עלי פטרוזיליה קצוצים דק
חופן בזיליקום קצוץ
80 גר' (1/3 כוס) שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים ומבשלים עם מכסה כ-20 דק' או עד שתפוחי האדמה מתרככים כך שמזלג ננעץ בקלות.
מחממים ווק ומוסיפים את שמן הזית. מטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף. מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומקפיצים יחד 10-15 דק' או עד שתפוחי האדמה משחימים.
מתבלים ומוסיפים את עשבי התיבול. מערבבים היטב ומגישים.
- ערך קלורי למנה- 210 קק"ל