גרנולה שקדים וחלווה
מרכיבים:
150 גר׳ (1.5 כוסות) שיבולת שועל טחונה דק (קוואקר)
50 גר׳ (1/3 כוס) חלווה מפוררת / קצוצה / שערות חלווה
50 גר׳ (1/4 כוס) שמן קנולה
45 גר׳ (1/3 כוס) שבבי שקדים מולבנים
2 כפות מייפל טבעי
1/2 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים היטב כך שכל היבשים ״נרטבים״.
משטחים את הגרנולה היטב ודק בתבנית ושולחים לאפייה של 10 דק׳.
מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי בטמפ׳ החדר.
שומרים בצנצנת במקום יבש.
- ערך קלורי לכף- 70 קק״ל
- ניתן להחליף את שמן הקנולה בשמן מסוג אחר באותה כמות
- ניתן להשתמש בחלווה בטעמים שונים לגיוון