עושים סדר בסופר

מחלקת החטיפים

אם תהיתן איזה חטיף להכניס הביתה אם בכלל, המאמר הבא הוא בשבילכן!

אז בואו נעשה סדר בסופר והפעם במחלקת החטיפים

**הערכים הינם לפי גודל האריזה  

 


במבה


 

  • במבה 80 גר'

427 קק"ל  

 

  • במבה 25 גר'

134 קק"ל  

 

  • במבה INSIDE OUT (60 גר')

312 קק"ל  

 

  • במבה חלווה ונוגט (60 גר')

317 קק"ל  

 

  • במבה אדומה / מתוקה (ל-100 גר')

464 קק"ל  

 


תפוצ'יפס


 

  • טבעי (50 גר')
 

274 קק"ל  

 

  • מלח ופלפל (50 גר')

268 קק"ל  

 

  • שמנת בצל (50 גר')

270 קק"ל  

 

  • קראנצ' בטעם מקסיקני (50 גר')

270 קק"ל  

 


דוריטוס וצ'יטוס


 

  • דוריטוס טבעי (70 גר')

365 קק"ל
רשימת הרכיבים הקצרה ביותר (3)  

 

  • דוריטוס חמוץ חריף (70 גר')

368 קק"ל  

  • צ'יטוס גבינה (80 גר')

440 קק"ל  

  • צ'יטוס בוטנים (80 גר')

435 קק"ל
רשימת הרכיבים הקצרה ביותר (5)  

 


אפרופו ובייגלה


 

  • אפרופו קלאסי (50 גר')

270 קק"ל  

 

  • אפרופו מצופה שוקולד (40 גר')

220 קק"ל  

 

  • בייגלה שטוחים (ל- 100 גר')

408 קק"ל
רשימת הרכיבים הקצרה ביותר (5)  

 

  • בייגלה טבעות שומשום (ל-100 גר')

449 קק"ל  

 


נוספים


 

  • דובונים (40 גר')

213 קק"ל  

 

  • פופקורן מתוק (80 גר')

360 קק"ל    

 

  • כיפלי (70 גר')

370 קק"ל  

 

  • סניידרס חרדל ודבש וצ'דר (ל-100 גר')

497, 513 קק"ל

 


הבחירות שלי


 

   

 


 

לסיכום, קשה להמליץ על צריכת חטיף מסוים מאחר וכולם הינם מזונות אולטרה מעובדים המכילים כמויות גבוהות של נתרן, שומן וחומרים משמרים. יחד עם זאת, במידה וכן נצרך חטיף, כדאי שנבחר חטיף אפוי על פני מטוגן, בעל רשימת רכיבים קצרה ובמנה קטנה. לשם כך אני ממליצה להיעזר בחטיפים באריזות אישיות או מיני על פני אריזות גדולות.

  • הנתונים בכתבה לא מחליפים המלצות תזונתיות הניתנות באופן פרטני.

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.