אז בואו נעשה סדר בסופר והפעם במחלקת הלחמים
לחמים עד 40 קק"ל לפרוסה
- ד"ר מרק 38-39 קק"ל לפרוסה
לחמים בין 40-60 קק"ל לפרוסה
- ברמן לעניין- 44 קק"ל לפרוסה
- ברמן דגנים- 44 קק"ל לפרוסה
- לחם ארץ שיפון פלוס- 52 קק"ל לפרוסה
- ברמן חלה פרוסה- 52 קק"ל לפרוסה
- דגנית עין בר קל מחיטה מלאה- 59 קק"ל לפרוסה
לחמים בין 60-80 קק"ל לפרוסה
- אנג'ל מחמצת כוסמין- 62 קק"ל לפרוסה
- דגנית עין בר חיטה מלא ירוק- 67 קק"ל לפרוסה
- אנג'ל 100 קל- 68 קק"ל לפרוסה
- אנג'ל פשוט מלא- 68 קק"ל לפרוסה
- אנג'ל אחיד פרוס- 72 קק"ל לפרוסה
- דגנית עין בר חיטה מלא- 75 קק"ל לפרוסה
- אנג'ל לחם בסגנון אמריקה- 77 קק"ל לפרוסה
- ביכורים לחם פשתן- 80 קק"ל לפרוסה
לחמים בין 80-100 קק"ל לפרוסה
- ברמן עננים- 82 קק"ל לפרוסה
- דגנית עין בר שחור פרוס אחיד- 93 קק"ל לפרוסה
- אנג'ל כוסמין וחיטה מלאה- 95 קק"ל לפרוסה
- אנג'ל שיפון וחיטה מלאה- 100 קק"ל לפרוסה
- אנג'ל חיטה מלאה- 100 קק"ל לפרוסה
לחמניות
- ברמן הלחמניות מקמח מלא- 183 קק"ל ליחידה
- ברמן הלחמניות מקמח לבן- 192 קק"ל ליחידה
- לחם ארץ לחמניות כוסמין- 198 קק"ל ליחידה
- לחמניית ביס / שמיניה- 250~ קק"ל ליחידה
פיתות
- פיתה אקספרס קלה מחיטה מלאה- 79 קק"ל ליחידה
- פיתה אקספרס מקמח כוסמין מלא- 99 קק"ל ליחידה
- ד"ר מרק פיתות כוסמין- 100 קק"ל ליחידה
- פיתה- 250~ קק"ל ליחידה
לסיכום, לחמים הם חלק מהתזונה היומיומית הרווחת. הם מגוונים את הארוחה, מהווים פתרון לימים מחוץ לבית ו… טעימים! המושג "לחם קל" הינו תואר הניתן ללחם אשר בהשוואה ללחם מסדרה מקבילה, הוא בעל ערך קלורי מופחת יותר. זה יכול להיעשות באמצעות הקטנת גודל הפרוסה או הוספת מרכיבים ללחם ההופכים אותו לאוורירי יותר. ההמלצה שלי הינה לשלב לחמים בתזונה כחלק מתזונה מאוזנת.
-
הנתונים בכתבה לא מחליפים המלצות תזונתיות הניתנות באופן פרטני.