בורקס פיצה

אני כל כך אוהבת את המתכון הזה. כל כך פשוט ועם זאת כל כך טעים ומקפיץ ארוחת ערב פשוטה לכדי ארוחת ערב מפנקת. חייבות לנסות!

בורקס פיצה


 

מרכיבים (50 יחידות):
1 חב' בצק עלים מופשר
1 חב' (240 גר') עגבניות מרוסקות
1 כפית שמן זית
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל, מעט בזיליקום (טרי או מיובש)

למלית-
100 גר' (1 כוס או 4 פרוסות) גבינה צהובה 15% מגורדת
125 גר' (1 כוס) קוביות גבינה בולגרית 5%

לאפייה-
1 ביצה
שומשום

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערה שמים את העגבניות המרוסקות, השמן, השום והתבלינים ומערבבים.
מקמחים משטח עבודה, פותחים את בצק העלים ומרדדים קלות. מורחים את רוטב העגבניות על גבי כל הבצק, גם בקצוות.
מפזרים את הגבינות באחידות.
מגלגלים לרולדה הדוקה ובאמצעות סכין חדה חותכים 50 שושני פיצה (רוחב ~5 ס"מ לכל שושנה).
מניחים במרווחים בתבנית האפייה ומורחים בביצה.
אופים 35-45 דק' או עד שהבורקסים זהובים בצורה אחידה.

  • ערך קלורי ליחידה- 50 קק"ל
  • ניתן לשמור בהקפאה לפני האפייה ולאפות לפי הצורך
אם היה אפשר להתחתן עם אוכל, כנראה שהייתי בוחרת בבורקס הזה

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.