גרנולה קראנצ' קשיו ובוטנים
מרכיבים:
125 גר׳ (1+1/4 כוסות) שיבולת שועל דקה
150 גר׳ (1 כוס) קשיו טבעי חתוך גס
60 גר׳ (1/4 כוס) חמאת בוטנים טבעית
80 גר׳ (1/4 כוס) מייפל טבעי
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים עד שהעיסה רטובה באופן אחיד.
משטחים על גבי נייר האפייה ואופים 10-12 עד שהגרנולה מזהיבה.
מצננים בטמפ׳ החדר ומאחסנים בצנצנת אטומה.
- ערך קלורי לכף (15 גר')- 80 קק"ל