גרנולה שקדים ודבש
מרכיבים:
150 גר׳ (1.5 כוסות) שיבולת שועל טחונה דק
80 גר׳ (1/2 כוס) שקדים טבעיים קצוצים גס
1 כפית תמצית וניל
50 גר׳ (1/4 כוס) שמן קוקוס
80 גר׳ (1/4 כוס) דבש
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים בנייר אפייה.
מערבבים היטב את כל המרכיבים ומשטחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור 12-15 דק' או עד שהגרנולה השחימה בצורה אחידה.
מצננים היטב בטמפ' החדר ושומרים בצנצנת אטומה.
- במקום שמן קוקוס ניתן להשתמש בשמן קנולה באותה הכמות
- במקום דבש ניתן להשתמש במייפל טבעי באותה הכמות