גרנולה שקדים ודבש

מתכון חדש לגרנולה שמתאימה בול למוזלי של הבוקר! רק להוסיף מעדן ופרי ואתן בעננים

גרנולה שקדים ודבש


 

מרכיבים:
150 גר׳ (1.5 כוסות) שיבולת שועל טחונה דק
80 גר׳ (1/2 כוס) שקדים טבעיים קצוצים גס
1 כפית תמצית וניל
50 גר׳ (1/4 כוס) שמן קוקוס
80 גר׳ (1/4 כוס) דבש

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים בנייר אפייה.
מערבבים היטב את כל המרכיבים ומשטחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור 12-15 דק' או עד שהגרנולה השחימה בצורה אחידה.
מצננים היטב בטמפ' החדר ושומרים בצנצנת אטומה.

  • במקום שמן קוקוס ניתן להשתמש בשמן קנולה באותה הכמות
  • במקום דבש ניתן להשתמש במייפל טבעי באותה הכמות
הקראנצ'יות בשיאה

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.