דייסת קוואקר שוקולד

מתכון בסיסי שבא בטוב כארוחת בוקר קטנה או כביניים מפנקת. מה שיפה במתכון הזה (בגרסה החלבית וגם הטבעונית), זה שהוא מוכיח שלא חייב תוספות חלבון כדי לקבל ארוחה שמכילה חלבון מטבעה, וזה בזכות החלב.

דייסת קוואקר שוקולד


 

מרכיבים (מנה):
25 גר׳ (3 כפות שטוחות) קוואקר
5 גר׳ (1/2 שקית) סוכר וניל
1 כפית קקאו
160 מ״ל חלב פרה/סויה

אופן ההכנה:
בסיר קטן שמים את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה על להבה בינונית.
מערבבים מידי פעם עד שהדייסה מגיעה לסמיכות הרצויה.
מעבירים לצלחת הגשה. ניתן לקשט בתוספות כמו אגוזים/חלווה/פירות ועוד.

  • ערך קלורי למנה- 200 קק"ל (לא כולל תוספות)
  • ניתן להמיר את כמות החלב בתחליף חלב אחר (אורז/שיבולת שועל) או מים, אבל אז לא יהיה מקור חלבון במתכון.
  • להכנה מראש- אפשר לערבב את כל המרכיבים בקערה, לכסות במכסה ולהניח ללילה במקרר. אפשר לאכול קר או חם לאחר חימום במיקרוגל.
אין מפנקת כזו

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.