דייסת קוואקר שוקולד
מרכיבים (מנה):
25 גר׳ (3 כפות שטוחות) קוואקר
5 גר׳ (1/2 שקית) סוכר וניל
1 כפית קקאו
160 מ״ל חלב פרה/סויה
אופן ההכנה:
בסיר קטן שמים את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה על להבה בינונית.
מערבבים מידי פעם עד שהדייסה מגיעה לסמיכות הרצויה.
מעבירים לצלחת הגשה. ניתן לקשט בתוספות כמו אגוזים/חלווה/פירות ועוד.
- ערך קלורי למנה- 200 קק"ל (לא כולל תוספות)
- ניתן להמיר את כמות החלב בתחליף חלב אחר (אורז/שיבולת שועל) או מים, אבל אז לא יהיה מקור חלבון במתכון.
- להכנה מראש- אפשר לערבב את כל המרכיבים בקערה, לכסות במכסה ולהניח ללילה במקרר. אפשר לאכול קר או חם לאחר חימום במיקרוגל.