חזה עוף ופסטה ברוטב אדום

מתכון נוסף של ארוחה בסיר אחד! ארוחה מהירה וקלה להכנה, רק להוסיף לירקות וקיבלתן מנה מאוזנת (:

חזה עוף ופסטה ברוטב אדום


 

מרכיבים (8 מנות):
250 גר' (1/2 אריזה) פסטה מוכנה ע"פ הוראות היצרן
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות

לרוטב-
1 כף שמן קנולה
1 בצל קצוץ
1/2 ראש שום כתוש
2 עגבניות חתוכות לקוביות
480 גר' (2 קופסאות) עגבניות מרוסקות
1 כוס מים רותחים
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת מרק
1/2 כפית פפריקה
פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
מחממים סוטאז' על להבה בינונית.
מוסיפים את השמן והבצל ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים את השום, העגבניות והתבלינים וממשיכים לטגן עוד כ5-10 עד שהעגבניות מתרככות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות והמים. מערבבים ומכסים במכסה. ממשיכים לבשל עד בעבוע של הרוטב.
מוסיפים את קוביות חזה העוף, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עם מכסה כ-10-15 דק'.
מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים היטב.
מבשלים 5-10 דק' נוספות ללא מכסה.

  • ערך קלורי למנה- 330 קק"ל
  • ניתן להמיר את חזה העוף בקוביות טופו לקבלת מנה טבעונית / צמחונית
ארוחה מאוזנת בסיר אחד

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית ארוחה בסיר אחד

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.