חטיפי כרובית וברוקולי
מרכיבים (4 מנות):
400 גר' (1/2 שקית) ברוקולי/כרובית מוקפא
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם
1/2 כפית מלח, 1/2 כפית אבקת מרק
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
מניחים את הברוקולי והכרובית בקערה עם מים רותחים למשך 2-3 דק' ולאחר מכן מסננים. ניתן להפריד פרחים גדולים.
מכינים שתי קערות- האחת עם ביצים טרופות והשנייה עם פירורי לחם ותבלינים.
טובלים מכל הכיוונים יחידת ברוקולי / כרובית בביצים ולאחר מכן מעבירים לתערובת פירורי הלחם ומצפים היטב.
מניחים בתבנית אפייה וחוזרים על הפעולות עם כל הכמות.
מרססים את החטיפים בתרסיס שמן ואופים 30 דק' על תנור שחומם מראש.
החטיפים מוכנים כאשר הם משחימים.
- ערך קלורי למנה- 160 קק"ל