לחמניות גבינה ופסטו

מתכון קליל ומהיר ללחמניות שיקפיצו כל ארוחת ערב!

לחמניות גבינה ופסטו


 

מרכיבים (22 יחידות):
210 גר' (1.5 כוסות) קמח (שילבתי קמח כוסמין מלא וקמח חיטה לבן)
250 גר' (גביע) קוטג' 5%
125 גר' (1/2 אריזה) גבינה בולגרית 5% מעודנת ומגורדת
50 גר' (1/4 כוס) שמן קנולה
1 ביצה (M)
1 כפית אבקת אפייה
1 כף ממרח פסטו

לאפייה-
שומשום / קצח

אופן ההכנה:
מניחים בקערה גדולה את כל מרכיבי הלחמניות ומערבבים באמצעות כף לכדי עיסה דביקה ואחידה.
קורצים מהתערובת כדורים בגודל כדור פינג פונג, מניחים בתבנית אפייה ומפזרים שומשום / קצח.
אופים כ- 20-25 דק' או עד שהלחמניות שזופות וכך גם התחתית שלהן.

שומרים במקרר עד 4 ימים או מקפיאים למשך זמן ארוך.

  • ערך קלורי ליחידה- 80 קק"ל
  • נתקעתן בלי הגבינות שבמתכון? תוכלו להשתמש בכל סוג אחר של גבינות (גבינה לבנה/שמנת/צהובה מגורדת/חמד) באותה הכמות
  • אמנם אני השתמשתי בחצי מהכמות בקמח כוסמין מלא ובמחצית השנייה בקמח חיטה לבן, אבל ניתן להשתמש רק בסוג אחד מהשניים
קצר וקולע

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.