לחמניות גבינה ופסטו
מרכיבים (22 יחידות):
210 גר' (1.5 כוסות) קמח (שילבתי קמח כוסמין מלא וקמח חיטה לבן)
250 גר' (גביע) קוטג' 5%
125 גר' (1/2 אריזה) גבינה בולגרית 5% מעודנת ומגורדת
50 גר' (1/4 כוס) שמן קנולה
1 ביצה (M)
1 כפית אבקת אפייה
1 כף ממרח פסטו
לאפייה-
שומשום / קצח
אופן ההכנה:
מניחים בקערה גדולה את כל מרכיבי הלחמניות ומערבבים באמצעות כף לכדי עיסה דביקה ואחידה.
קורצים מהתערובת כדורים בגודל כדור פינג פונג, מניחים בתבנית אפייה ומפזרים שומשום / קצח.
אופים כ- 20-25 דק' או עד שהלחמניות שזופות וכך גם התחתית שלהן.
שומרים במקרר עד 4 ימים או מקפיאים למשך זמן ארוך.
- ערך קלורי ליחידה- 80 קק"ל
- נתקעתן בלי הגבינות שבמתכון? תוכלו להשתמש בכל סוג אחר של גבינות (גבינה לבנה/שמנת/צהובה מגורדת/חמד) באותה הכמות
- אמנם אני השתמשתי בחצי מהכמות בקמח כוסמין מלא ובמחצית השנייה בקמח חיטה לבן, אבל ניתן להשתמש רק בסוג אחד מהשניים