לחמניות זיתים

מתכון מהיר וקליל ללחמניות זיתים משגעות!

לחמניות זיתים


 

מרכיבים (11 יחידות):
210 גר' (1.5 כוסות) קמח לבן
1 ביצה (L)
125 גר' (1/2 גביע) שמנת לבישול עד 15%
60 גר' (2 כפות) ממרח זיתים
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים באמצעות כף עץ. הבלילה יוצאת מעט דביקה ולכן ניתן להיעזר בשתי כפות על מנת ליצור כדורים.
ניתן להרטיב את קצות האצבעות במים ולסדר את צורת הלחמניות.
אופים 12-15 דק' עד שתחתית הלחמניות שחומות.

  • ערך קלורי ליחידה- 110 קק״ל
קלות להכנה

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.