מאפה גבינות

אין לי מה לומר על המתכון הזה. פשוט טעים. ראו הוזהרתן!

מאפה גבינות


 

מרכיבים (25 יחידות):
1 חב׳ בצק עלים
250 גר' (גביע) קוטג׳ 5%
230 גר׳ (קצת פחות מחצי חבילה) גבינת כנען 5%
50 גר׳ (פרוסה בינונית) גבינה בולגרית 5%
מלח, פלפל

להברשה:
1 ביצה
שומשום

אופן ההכנה:
מפשירים ערב לפני ההכנה את בצק העלים במקרר.
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים בנייר אפייה תבנית עגולה בקוטר 26 ס״מ.
בקערה מערבבים את הגבינות למרקם אחיד.
פורסים את הבצק על משטח עבודה ומורחים את מלית הגבינות בצורה אחידה.
מגלגלים לרולדה ארוכה ופורסים באמצעות סכין חדה ל- 25 שושנים.
מניחים את השושנים בתבנית על הצד הרחב שלהן ומסדרים כך את כל הכמות.
מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
מעבירים לאפייה של 45-50 דק׳, או עד שהמאפה משחים בצורה אחידה ונראה אפוי גם בחלק הפנימי.

  • ערך קלורי לכל שושנה- 145 קק״ל
  • ניתן לקצר את זמן ההפשרה על ידי שימוש בתוכנית ההפשרה במיקרוגל
תולשים וטועמים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.