מאפינס בננה ונוטלה
מרכיבים (6 יחידות):
3 בננות רכות
2 ביצים (L)
70 גר' (1/4 כוס) נוטלה
44 גר' (4 כפות) סוכר לבן
70 גר' (1/2 כוס) קמח (אפשר לשלב לבן/מלא/כוסמין)
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
אופן ההכנה:
מחממים תנור על 190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
בקערה מועכים את הבננות באמצעות מזלג או מועך תפו"א. מוסיפים ביצה אחר ביצה וטורפים לתערובת בהירה.
מוסיפים את הנוטלה ומערבבים היטב לאיחוד. מוסיפים את הסוכר, הקמח ואבקת האפייה ומטמיעים היטב בתערובת הרטובים.
יוצקים לתבנית השקעים, ממלאים עד 3/4 הגובה ואופים כ-35 דק', או עד שהמאפינס תפוחים ויציבים.
- ערך קלורי ליחידה- 210 קק"ל