מאפינס בננה ונוטלה

קטגוריה || מאפים מתוקים
השילוב של הבננה והשוקולד הוא עילאי בעיני. תמיד בא בטוב! בטח בתוך מאפה קטן וחמים (:

מאפינס בננה ונוטלה


 

מרכיבים (6 יחידות):
3 בננות רכות
2 ביצים (L)
70 גר' (1/4 כוס) נוטלה
44 גר' (4 כפות) סוכר לבן
70 גר' (1/2 כוס) קמח (אפשר לשלב לבן/מלא/כוסמין)
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה

אופן ההכנה:
מחממים תנור על 190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
בקערה מועכים את הבננות באמצעות מזלג או מועך תפו"א. מוסיפים ביצה אחר ביצה וטורפים לתערובת בהירה.
מוסיפים את הנוטלה ומערבבים היטב לאיחוד. מוסיפים את הסוכר, הקמח ואבקת האפייה ומטמיעים היטב בתערובת הרטובים.
יוצקים לתבנית השקעים, ממלאים עד 3/4 הגובה ואופים כ-35 דק', או עד שהמאפינס תפוחים ויציבים.

  • ערך קלורי ליחידה- 210 קק"ל
מבינה אם לא תצליחו להתאפק מולן

 

קטגוריה || מאפים מתוקים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.