מאפינס פטריות וגבינה בולגרית

עוד גיוון מרענן לארוחת ערב מהירה, קלה להכנה וטעימה!

מאפינס פטריות וגבינה בולגרית


 

מרכיבים (13 יחידות):
1 מארז פטריות שמפיניון טריות וחתוכות לקוביות קטנות
250 גר' (אריזה) גבינה בולגרית 5% מעודנת
250 מ"ל (כוס) חלב 3%
2 ביצים (L)
140 גר' (כוס) קמח חיטה לבן
1 כפית אבקת אפייה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית שקעים.
בקערה גדולה טורפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את החלב.
מוסיפים את הפטריות והגבינה ומערבבים בעדינות. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והתבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לשקעים לקבלת 13 יחידות מאפינס ואופים 30-35 דק' או עד שהמאפינס שחומים.
שומרים במקרר 3-4 ימים או בהקפאה למשך זמן ארוך יותר.

  • ערך קלורי ליחידה- 94 קק״ל
  • לגרסה דלה / נטולת גלוטן- ניתן להשתמש בקמח כוסמין או תחליפי קמח לל"ג
  • ניתן להחליף את החלב בכל תחליף חלב אחר ע"ב סויה / אורז וכו'
גיוון מרענן לארוחת הערב

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.