מאפינס פטריות כשר לפסח (ללא גלוטן)

יש לכן כאן מאפה מצוין לפסח ובכלל לכל השנה, במיוחד אם אתן מחפשות מתכונים נטולי גלוטן!

מאפינס פטריות כשר לפסח (ללא גלוטן)


 

מרכיבים (10 יחידות):
1 אריזת פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס
250 גר' (גביע) קוטג׳ 5%
100 גר' (1/3 כוס) שמנת לבישול 15%
3 ביצים (L)
25 גר׳ (1/4 כוס) קורנפלור
מלח, פלפל,

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
שוברים את הביצים לקערה וטורפים אותן. מוסיפים את הקוטג' והשמנת ומערבבים.
מוסיפים את הפטריות, הקורנפלור והתבלינים ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית השקעים כך שכל שקע יהיה מלא עד 3/4 מהגובה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30-35 דק׳ עד שהמאפינס תפוחים ושחומים.
המאפינס מאבדים מגובהם כאשר הם מצטננים וזה בסדר.

  • לגרסה פרווה- ניתן להמיר את הקוטג' בתחליף גבינה על בסיס סויה ואת השמנת בשמנת צמחית באותה הכמות
  • ניתן להמיר את הקוטג' בגבינה לבנה באותה הכמות
  • השמנת מעשירה את המאפה ובעיני עושה פלאים, אבל ניתן להמירה בחלב / תחליף חלב באותה הכמות
  • המאפה מצוין כל השנה גם לרגישות לגלוטן
  • ניתן להמיר את הקורנפלור בקמח ללא גלוטן באותה הכמות
  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 10)- 83 קק"ל
מרקם רך ונימוח

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.