מאפינס תותים ובלונדי

קטגוריה || מאפים מתוקים
אני מאוהבת במתכון הזה! השילוב של השוקולד והתותים פשוט עושה כיף בבטן

מאפינס תותים ובלונדי


 

מרכיבים (8-10 יחידות):
120 גר׳ (1 כוס פחות כף) קמח (חצי מהכמות לבן וחצי כוסמין מלא)
75 גר׳ (1/3 כוס) סוכר
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
2 ביצים (L)
125 מ״ל (1/2 גביע) שמנת לבישול 9%
250 גר׳ תותים קפואים
50 גר׳ שוקולד בלונדי קצוץ (או כל סוג שוקולד אחר לבחירתכן)

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
שמים את התותים בקערה עם מים רותחים למשך 5 דק׳ עד שיפשירו וכשהם מפשירים- חותכים אותם גס.
בקערה טורפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחריו את השמנת.
מוסיפים את הקמח, אבקת הסוכר והשוקולד ומטמיעים היטב בבלילה.
מוסיפים את התותים ומקפלים לתערובת.
יוצקים לתבנית ואופים כ-35 דק׳ עד שהמאפינס שחומים ותפוחים.

שומרים את המאפינס במקרר / במקפיא ומחממים לפני ההגשה.

  • ערך קלורי ליחידה- 145-180 קק״ל בהתאם לכמות.
  • ניתן להשתמש בתותים טריים או להמיר בפירות יער.
תותים ובלונדי במקום אחד
קטגוריה || מאפים מתוקים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.