מרק קישואים וירוקים

קטגוריה || מרקים
מרק של כל טוב- עדין, קל וטעים. מצויין ליום חורפי וגשום

מרק קישואים וירוקים


 

מרכיבים (4-5 מנות):
2 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
4 קישואים קלופים וחתוכים לטבעות
1 קולורבי קלוף וחתוך לקוביות
4 שיני שום פרוסות
200 גר' (1/4 שקית) כרובית מוקפאת
1 כף שמן קנולה
1 כפית מלח
1/4 כפית אבקת מרק
1/2 כפית אגוז מוסקט
מעט פלפל שחור
חופן פטרוזיליה ונענע קצוצים
6 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:
מחממים סיר גדול על להבה בינונית.
שמים את השמן, הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את הקישואים, הקולורבי והכרובית ומטגנים עוד 5-7 דק' או עד שהירקות מאבדים מעט מנפחם.
מתבלים, מוסיפים את המים ומכסים.
מבשלים על להבה נמוכה כ-50 דק׳ או עד שהקולורבי רך.
מורידים מהאש ובאמצעות בלנדר מוט טוחנים את המרק למרקם חלק ללא גושים.

  • ערך קלורי למנה- 190 קק״ל
  • ניתן לוותר על הפטרוזיליה והנענע
  • ניתן לקלות על מחבת נון סטיק ללא שמן גרעיני חמנייה ולהגיש מעל המרק.
כשצריך משהו להתחמם איתו
קטגוריה || מרקים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.