עוף מוקפץ עם חמאת בוטנים וברוקולי

קטגוריה || בשר ועוף
מנה מהירה של עוף מוקפץ וקריספי, הודות לציפוי שמקבל. דרך מצוינת לגוון את ארוחת הצהריים!

חזה עוף מוקפץ עם חמאת בוטנים וברוקולי


 

מרכיבים (10 מנות):
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות
1.5 כוסות פרחי ברוקולי קפואים + שעועית ירוקה קפואה
1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כף ממרח חמאת בוטנים טבעית
1 בצל חתוך גס
3 שיני שום פרוסות
1 כף שמן קנולה
לציפוי- קורנפלור

אופן ההכנה:
מניחים בקערה קורנפלור ומצפים את קוביות חזה העוף באמצעותו. בקערה מערבבים את רוטב הסויה וחמאת הבוטנים ומניחים בצד.
מחממים ווק על להבה בינונית ומתיזים ספריי שמן. מטגנים את קוביות חזה העוף המצופות קלות ומוציאים לצלחת.
מוסיפים לווק כף שמן קנולה ומטגנים את הבצל והשום, עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את תערובת הירוקים ומערבבים.
מוסיפים את קוביות חזה העוף. מוסיפים את תערובת הסויה וחמאת הבוטנים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב ומבשלים 5-10 דק' ומגישים.

  • ערך קלורי למנה- 230 קק"ל
מוגש לצד אורז לבן
קטגוריה || בשר ועוף

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית בשר ועוף

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.