פאד סי יו
מרכיבים:
500 גר' בשר שייטל / סינטה חתוך לרצועות
אריזה (227 גר') שבבי אורז
3 כפות שמן קנולה
300 גר' (2 כוסות) ברוקולי מוקפא
6-7 שיני שום פרוסות
לרוטב-
45 גר' (5 כפות) רוטב סויה
35 גר' (3 כפות) סילאן
1 כף חומץ (מכל סוג)
אופן ההכנה:
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן.
מחממים ווק על להבה בינונית. מקפיצים את רצועות הבשר ב-1 כף שמן עד שהבשר עשוי.
מסננים נוזלים במידה ויש ומוציאים לצלחת.
באותו הווק מניחים עוד כף שמן ומקפיצים בה את הברוקולי והשום במשך 5-7 דק' או עד שהברוקולי מתרכך מעט. מוציאים לצלחת.
לבסוף מניחים את כף השמן האחרונה יחד עם הרוטב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד שכל האטריות עטופות ברוטב.
מוסיפים את הבשר ואת הברוקולי והשום ומערבבים היטב.
מגישים.
- ערך קלורי למנה- 345 קק"ל
- לגרסה צמחונית / טבעונית- ניתן להמיר את הבשר בסייטן / טופו