פטריות במילוי גבינות ועשבי תיבול

קטגוריה || תוספות
כבר ציינתי שפטריות זה הירק הכי מגוון ארוחות שקיים? אז קבלו אותן כתוספת עשירה לארוחה

פטריות במילוי גבינות ועשבי תיבול


 

מרכיבים (8 יחידות):
7-8 פטריות למילוי בגודל בינוני-גדול
160 גר׳ (1/3 חבילה) גבינת כנען 5%
120 גר׳ (6 כפות) גבינת ריקוטה קלאסית
30 גר׳ (חופן) פקאן טבעי קצוץ
חופן בזיליקום ופטרוזיליה קצוצים
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור על 200 מעלות.
מוציאים לפטריות את הרגליים,
מכינים את המלית ומערבבים היטב עד לאיחוד המרכיבים.
מרססים תרסיס שמן על הפטריות.
ממלאים כפית-שתיים מהמלית בכל פטריה ומפזרים מעט גבינת פרמז׳ן.
מעבירים לתנור ל20-30 דקות עד שהגבינות מעט נמסות ומשלימות קלות.

  • ערך קלורי ליחידה- 70 קק"ל
  • אם נשאר מילוי, אפשר להשתמש בו למילוי ירקות נוספים
הן אלופות בלגנוב את ההצגה
קטגוריה || תוספות

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית תוספות

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.