פסטה ברוטב ארטישוק ופטריות

קטגוריה || תוספות
מכירות את זה שהמקרר ריק יחסית ואתן צריכות להמציא עכשיו ארוחת צהריים בזריז? ככה המתכון הזה נולד. תאמינו לי, הכי פשוט, הכי טעים והכי מהיר.

פסטה ברוטב ארטישוק ופטריות


 

מרכיבים (10 מנות):
1 חב' פסטה מוכנה לפי הוראות היצרן
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
90 גר' (3 כפות) ממרח ארטישוק של "עללחם"
1 כף שמן זית
2 שיני שום כתושות
2 כפות צנובר
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן וכשמוכנה, מסננים מתחת למים קרים.
מזלפים מעט שמן זית על הפסטה על מנת שלא תידבק ומניחים בצד.
על להבה בינונית מחממים סיר ווק, שמים את שמן הזית ואת הצנוברים. מקפיצים את הצנוברים עד שמשחימים ומוסיפים את השום. מקפיצים כשתי דקות נוספות עד שהשום משחים קלות.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהפטריות מתרככות ומאבדות מעט מנפחן.
מוסיפים את ממרח הארטישוק ומערבבים היטב.
מצרפים את הפסטה ומערבבים היטב כך שכל הממרח "יעטוף" את הפסטה.
מפזרים את הפטרוזיליה, מתבלים ומגישים.

שפע של טעמים בביס אחד

 

קטגוריה || תוספות

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית תוספות

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.