פסטה מוקפצת בשמן זית, קישוא וגבינת חמד

קטגוריה || תוספות
מדובר במתכון קליל ומהיר שנולד לכבוד חג השבועות אבל בינינו, יבוא בטוב בכל יום בשנה (:

פסטה מוקפצת בשמן זית, קישוא וגבינת חמד


 

מרכיבים (8 מנות):
1 אריזת פסטה ריצ'יאלי מוכנה לפי הוראות היצרן
2 קישואים קלופים וחתוכים לחצאי טבעת
1 בצל קלוף וחתוך לחצאי טבעת
3 שיני שום קלופות ופרוסות דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
250 גר' (אריזה) גבינת חמד 5% חתוכה לקוביות
50 גר' (1/4 כוס) שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים מחבת ומתיזים בה ספריי שמן זית.
מטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים את הקישוא, מנמיכים את הלהבה ומאפשרים לירקות להתרכך אך לא להישרף.
כאשר הירקות רכים, מורידים אותם מהאש.
מעבירים את הפסטה המוכנה לקערה גדולה ומוסיפים את הירקות המוקפצים.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, שמן הזית, התבלינים והגבינה ומערבבים היטב.
מגישים חם או קר.

  • ערך קלורי למנה- 220 קק"ל
  • ניתן להמיר את גבינת החמד בגבינה בולגרית באותה הכמות
פינוק באפס מאמץ
קטגוריה || תוספות

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית תוספות

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.