פסטה מוקפצת בשמן זית, קישוא וגבינת חמד
מרכיבים (8 מנות):
1 אריזת פסטה ריצ'יאלי מוכנה לפי הוראות היצרן
2 קישואים קלופים וחתוכים לחצאי טבעת
1 בצל קלוף וחתוך לחצאי טבעת
3 שיני שום קלופות ופרוסות דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
250 גר' (אריזה) גבינת חמד 5% חתוכה לקוביות
50 גר' (1/4 כוס) שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מחממים מחבת ומתיזים בה ספריי שמן זית.
מטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים את הקישוא, מנמיכים את הלהבה ומאפשרים לירקות להתרכך אך לא להישרף.
כאשר הירקות רכים, מורידים אותם מהאש.
מעבירים את הפסטה המוכנה לקערה גדולה ומוסיפים את הירקות המוקפצים.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, שמן הזית, התבלינים והגבינה ומערבבים היטב.
מגישים חם או קר.
- ערך קלורי למנה- 220 קק"ל
- ניתן להמיר את גבינת החמד בגבינה בולגרית באותה הכמות