פסטה עם פלפלים קלויים וגבינה בולגרית

קטגוריה || תוספות
המתכון הזה מבוסס על סלט הפסטה המפורסם של אמא טלי והוא פשוט טעים

פסטה עם פלפלים קלויים וגבינה בולגרית


 

מרכיבים (12 מנות):
1 חב' פסטה משרוקיות / צינורות מבושלת לפי הוראות היצרן
4 פלפלים בצבעים
140 גר' (1/2 פחית) זיתים שחורים מגולענים ופרוסים
125 גר' (1/2 אריזה) גבינת פטה / בולגרית 5% חתוכה לקוביות
חופן פטרוזיליה קצוצה
4 כפות רוטב בלסמי
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח

אופן ההכנה:
לקליית הפלפלים-
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
שוטפים ונפתרים מליבת הפלפלים והגרעינים ומניחים אותם חצויים לשניים על תבנית האפייה (עם גבם כלפי מעלה).
קולים אותם כ-30 דק' בתנור.
מצננים לגמרי.
מקלפים את קליפת הפלפלים הקלויים וחותכים אותם לרצועות דקות.

אופציה לממהרות-
לאחר שניקינו ושטפנו את הפלפלים, חותכים אותם למקלות דקים ומקפיצים במחבת משומנת קלות כ-10-15 דקות על להבה בינונית עד שמתרככים.

להרכבה-
בקערה גדולה שמים את הפסטה המבושלת, מוסיפים את הפלפלים הקלויים, הזיתים והפטרוזיליה.
מוסיפים את שמן הזית והבלסמי ומתבלים במלח.
מערבבים היטב כך שכל הרוטב יעטוף את הפסטה.
מוסיפים את קוביות הגבינה ומגישים.

  • ניתן להגיש קר או חם
  • לגרסה טבעונית- ניתן לוותר על הגבינה או להשתמש בגבינה על בסיס סויה
מנה שמקפיצה כל ארוחה
קטגוריה || תוספות

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית תוספות

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.