פשטידת בצל וקישוא

מתכון קליל, מהיר וממרכיבים שיש בכל בית. מה שנקרא- אפס מאמץ

פשטידת בצל וקישוא


 

מרכיבים:
2 בצלים חתוכים לקוביות בינוניות
2 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כף שמן זית
120 גר׳ (1 כוס פחות 2 כפות) קמח לבן
2 ביצים (L)
200 גר' (גביע) אשל
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
מעט פרמז׳ן

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית מרובעת (21*21) בנייר אפייה.
מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים את השמן ומיד את הבצל הקצוץ והקישואים. מקפיצים יחד כ-5 דק׳ עד שהבצל משחים מעט והקישוא מתרכך.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים ביצים ואשל ומערבבים היטב. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ותבלינים ומאחדים.
מעבירים לתבנית.
מפזרים מעל מעט פרמז׳ן ומכניסים לתנור ל35-40 דק׳ עד שהפשטידה משחימה וקיסם במרכז יוצא יבש.

  • ניתן לאפות גם בתבנית שקעים
  • לגרסה פרווה ניתן להמיר את האשל ביוגורט על בסיס סויה באותה הכמות
  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 16 יחידות)- 60 קק״ל
  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 12 יחידות)- 80 קק״ל
לארוחת ערב קלה

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.