פשטידת בצל טבעונית

תקשיבו, הגרסה הטבעונית הזו? לא פחות טובה מכל גרסה חלבית שתטעמו. בהבטחה!

פשטידת בצל טבעונית


 

מרכיבים (6 יחידות):
3 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
150 גר' (גביע) מעדן סויה בטעם טבעי
70 גר׳ (1/2 כוס) קמח לבן
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
1 כף שמן קנולה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות, משמנים ומרפדים תחתית פיירקס מרובעת.
מחממים מחבת על להבה בינונית, מרססים במעט תרסיס שמן ומוסיפים את הבצל. מטגנים חמש דק׳ עד שהבצל משחים קלות.
מעבירים לקערה ומוסיפים את מעדן הסויה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והתבלינים ומערבבים.
יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור לאפייה של 35-40 דק׳ עד שהפשטידה משחימה וקיסם יוצא יבש.
פורסים את הפשטידה ל-6 חתיכות.
לחילופין, ניתן לצקת את התערובת ל-6 שקעי קאפקייק.

  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 6 יחידות)- 100 קק״ל
לא תזהו שהיא טבעונית

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.