פשטידת כרשה ומנגולד
מרכיבים (18 יחידות):
1 כרשה שלמה (החלק הלבן) פרוסה לטבעות דקות
1 חבילת עלי מנגולד קצוצים דק
1 כף שמן קנולה
250 גר' (גביע) קוטג׳ 5%
2 ביצים (L)
100 מ״ל (1/3 כוס) חלב 3%
100 גר׳ (3/4 כוס) קמח כוסמין מלא
10 גר' (1 שקית) אבקת אפייה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית מלבנית (30*20) בנייר אפייה.
מחממים מחבת על להבה בינונית. שמים את השמן ומטגנים בו את טבעות הכרשה 2-3 דק' או עד שמזהיב.
מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים. מקפיצים יחד 3-5 דק׳ ומורידים מהאש.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים.
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית משומנת. אפשר לפזר מעל פרמז׳ן.
אופים 30-35 דק׳ עד שהפשטידה משחימה וקיסם יוצא יבש.
פורסים ל-18 יחידות.
- ערך קלורי ליחידה- 57 קק״ל