פשטידת כרשה ומנגולד

מתכון קל, מהיר וממרכיבים איכותיים שהופך את ארוחת הערב לפינוק אמיתי!

פשטידת כרשה ומנגולד


 

מרכיבים (18 יחידות):
1 כרשה שלמה (החלק הלבן) פרוסה לטבעות דקות
1 חבילת עלי מנגולד קצוצים דק
1 כף שמן קנולה
250 גר' (גביע) קוטג׳ 5%
2 ביצים (L)
100 מ״ל (1/3 כוס) חלב 3%
100 גר׳ (3/4 כוס) קמח כוסמין מלא
10 גר' (1 שקית) אבקת אפייה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית מלבנית (30*20) בנייר אפייה.
מחממים מחבת על להבה בינונית. שמים את השמן ומטגנים בו את טבעות הכרשה 2-3 דק' או עד שמזהיב.
מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים. מקפיצים יחד 3-5 דק׳ ומורידים מהאש.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים.
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית משומנת. אפשר לפזר מעל פרמז׳ן.
אופים 30-35 דק׳ עד שהפשטידה משחימה וקיסם יוצא יבש.
פורסים ל-18 יחידות.

  • ערך קלורי ליחידה- 57 קק״ל
לא מה שציפיתן ממנגולד

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.