פשטידת פטריות

אין על פטריות בעולם! והפשטידה הזו כל כך קלילה ועדינה

פשטידת פטריות


 

מרכיבים:
2 בצלים קצוצים
1 סלסלת פטריות שמפיניון שטופות וחתוכות לקוביות בינוניות
2 ביצים (L)
1 כף שמן קנולה
125 מ״ל (1/2 גביע) שמנת לבישול 9%
250 גר׳ (1/2 חב׳) גבינת כנען
70 גר׳ (1/2 כוס) קמח לבן
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית מרובעת (21*21) או תבנית אינגליש.
מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים את השמן ואת הבצל ומטגנים עד שהופך לשקוף.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מתרככות ומפרישות נוזלים (5-10 דק׳).
מורידים מהאש ומסננים על מנת להיפתר מיתרת הנוזלים.
מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש כ-40 דק׳ עד שהפשטידה מתייצבת, משחימה באופן אחיד וקיסם יוצא יבש.

  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 16 יחידות)- 60 קק״ל
  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 12 יחידות)- 85 קק״ל
קלה ועדינה

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.