קוקו פופס הגרסה הביתית- פצפוצי אורז בטעם שוקולד
מרכיבים:
140 גר' (3 כוסות) פצפוצי אורז
80 גר' (1/4 כוס) מייפל טבעי
20 גר' (4 כפות) קקאו
20 גר' (2 כפות) שמן קוקוס נוזלי
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים עד שכל פצפוצי האורז רטובים.
משטחים על גבי נייר האפייה ואופים 20 דקות כאשר מידי פעם מערבבים את הפצפוצים.
מצננים בטמפ׳ החדר ומאחסנים בצנצנת אטומה.
- ערך קלורי לכף (8 גר')- 35 קק"ל
- מומלץ להשתמש בפצפוצי אורז מלא ללא תוספת סוכר
- ניתן להמיר את שמן הקוקוס בשמן קנולה באותה הכמות