רצועות שייטל ותפוחי אדמה בסיר אחד

קטגוריה || בשר ועוף
מה שכיף בשייטל, מעבר להיותו נתח דל שומן (תציצו בפוסט עושים סדר בסופר- מחלקת בשרים), זה מהירות ההכנה שלו. פחות מחצי שעה ויש לכן ארוחה של הביוקר וכמו שאנחנו אוהבות- עם מינימום כלים בזכות היותה מנה בסיר אחד.

רצועות שייטל ותפוחי אדמה בסיר אחד


 

מרכיבים (4 מנות):
500  גר׳ שייטל חתוך לרצועות (עובי אצבע)
60  גר׳ (1/4 כוס) רוטב סויה
24 גר׳ (2 כפות) שמן זית
4 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לפלחים
5 שיני שום כתושות
צרור פטרוזיליה קצוץ
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את רצועות השייטל יחד עם רוטב הסויה ו-1 כף שמן זית.
מחממים סוטאז׳ או ווק על להבה בינונית, מוסיפים את כף שמן הזית הנותרת ואת פלחי תפוחי האדמה. מטגנים את תפוחי האדמה כ-5 דק׳ על להבה בינונית, ללא מכסה עד שמשחימים ואז מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים במכסה וממשיכים לבשל עוד 12-15 דק׳ עד שמתרככים (מזלג ננעץ בקלות).
מעבירים את תפוחי האדמה לצלחת.
באותו סיר על להבה בינונית שמים את תערובת הבשר. מוסיפים את השום, הפטרוזיליה ותבלינים. מבשלים 4-5 דק׳ עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים בעדינות בכדי לא למעוך את תפוחי האדמה.
מתקנים תיבול ומגישים.

מנה מהירה
קטגוריה || בשר ועוף

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.