אורז עם פטריות וערמונים
מרכיבים (8 מנות):
1 כוס אורז
1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות גס
100 גר' (אריזה) ערמונים בוואקום חתוכים גס
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
1/4 כוס שמן
6 כפות רוטב סויה
1 כף סילאן ללא תוספת סוכר
2 כוסות מים רותחים
מלח, פלפל, אבקת מרק
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-150 מעלות.
מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים.
מעבירים לתבנית שמתאימה לאפייה בתנור ואופים במשך 50-60 דק׳ ללא כיסוי.
האורז מוכן כשהוא מתרכך, המים הצטמצמו והשכבה העליונה השחימה.