בורקס גבינה

יסלחו לי המאפיות שבעקבות המתכון הזה ירדו להן המכירות של הבורקסים כי פשוט לא תפסיקו להכין את המתכון הכל כך קל-טעים-ממכר הזה

בורקס גבינה


 

מרכיבים (50 יחידות):
1 אריזת בצק עלים מופשר
250 גר׳ (גביע) קוטג׳ 5%
200 גר׳ (אריזה) גבינה בולגרית 5% מפוררת
4 פרוסות גבינה צהובה 15% מגורדת
מעט מלח, פלפל

לאפייה-
ביצה
שומשום

אופן ההכנה: 
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
בקערה מערבבים היטב את הגבינות לתערובת אחידה ומתבלים.
מקמחים היטב משטח עבודה, פותחים את בצק העלים המופשר וחוצים לשניים. מרדדים היטב לעלה דק ומחלקים אותו לריבועים שווים עד כמה שניתן.
מניחים במרכז כל ריבוע בצק כפית מילוי גבינה וסוגרים למשולש. בשלב זה ניתן ליישר את המשולש באמצעות חיתוך הקצוות.
באמצעות מזלג מהדקים את קצות הבורקס.
מניחים את הבורקסים במרווחים בתבנית, מורחים בביצה ומפזרים בנדיבות שומשום.
אופים כ30-35 דק׳ או עד שהבורקסים שחומים.

  • ערך קלורי ליחידה- 85 קק"ל
  • לגרסה נטולת גלוטן- ניתן להשתמש בבצק עלים לל"ג
תגידו שלום להתמכרות החדשה שלכן

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.