גרנולה פיסטוק, שוקולד לבן וחלווה

מדובר במתכון עשיר, מגוון עם טעמים נפלאים! ישתלב נהדר עם יוגורט ופרי

גרנולה פיסטוק, שוקולד לבן וחלווה


 

מרכיבים:
120 גר׳ (כוס) שיבולת שועל (גסה)
50 גר׳ (1/3 כוס) פיסטוק טבעי קצוץ
50 גר׳ שוקולד לבן קצוץ
65 גר' (1/4 כוס) טחינה גולמית (עדיף מלאה)
40 גר' (2 כפות) סילאן טבעי
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים היטב כך שכל היבשים ״נרטבים״.
משטחים את הגרנולה היטב ודק בתבנית ושולחים לאפייה של 10-12 דק׳ או עד שהגרנולה משחימה בצורה אחידה.
מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי בטמפ׳ החדר.
שומרים בצנצנת במקום יבש.

  • ערך קלורי לכף (14 גר')- 75 קק״ל
  • ניתן להשתמש בקוואקר (שיבולת שועל טחונה דק), על אף שבעיני הגסה נותן עוד צ'אנקיות
  • ניתן להשתמש בטחינה לא מלאה, אך המלאה מעניקה פי 7 סידן
מדויקת

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.