גרנולה פצפוצי אורז

הגרנולה הזו מושלמת למי שרגישה / אלרגית לגלוטן והיא משתלבת מצוין בפסח!

גרנולה פצפוצי אורז


מרכיבים:
90 גר׳ (2 כוסות) פצפוצי אורז מלא
40 גר׳ (4 כפות) חמוציות קצוצות
60 גר׳ (2 חופנים) אגוזי מלך קצוצים גס
50 גר' (3 כפות) מייפל טבעי
30 גר' (1/4 כוס) שמן קוקוס
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
מחממים תנור על 180 מעלות.
בקערה מאחדים את כל המרכיבים ומערבבים היטב כך שכל פצפוצי האורז יהיו ״רטובים״.
משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל10-15 דק׳ או עד שהגרנולה משחימה בצורה אחידה. מידי פעם פותחים את התנור לתת ערבוב קל. מצננים את הגרנולה בטמפ' החדר ומאחסנים בצנצנת אטומה.
משלבים עם יוגורט, חלב או כטופינג לדייסה.

ערך קלורי לכף (7 גר׳)- 37 קק״ל

מפתיעה

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.