גרנולה פצפוצי אורז
מרכיבים:
90 גר׳ (2 כוסות) פצפוצי אורז מלא
40 גר׳ (4 כפות) חמוציות קצוצות
60 גר׳ (2 חופנים) אגוזי מלך קצוצים גס
50 גר' (3 כפות) מייפל טבעי
30 גר' (1/4 כוס) שמן קוקוס
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מחממים תנור על 180 מעלות.
בקערה מאחדים את כל המרכיבים ומערבבים היטב כך שכל פצפוצי האורז יהיו ״רטובים״.
משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל10-15 דק׳ או עד שהגרנולה משחימה בצורה אחידה. מידי פעם פותחים את התנור לתת ערבוב קל. מצננים את הגרנולה בטמפ' החדר ומאחסנים בצנצנת אטומה.
משלבים עם יוגורט, חלב או כטופינג לדייסה.
ערך קלורי לכף (7 גר׳)- 37 קק״ל