גרנולה קראנצ' מייפל פקאן

אני יודעת שאין הנחתום מעיד על עיסתו אבל מה אני אעשה שהבאתי לכן פה מתכון דה בסט של גרנולה?? הסוד הוא בגושי שיבולת שועל ופקאן תנסו בעצמכן ותגידו לי מה דעתכן.

גרנולה קראנצ' מייפל פקאן


 

מרכיבים:
150 גר׳ (1.5 כוסות) שיבולת שועל טחונה דק
80 גר׳ (1/2 כוס) פקאן טבעי קצוץ גס
30 גר׳ (1/4 כוס) שמן קוקוס (נוזלי)
50 גר׳ (3 כפות) מייפל טבעי
1 כפית תמצית וניל
1.5 כפיות קינמון טחון

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים היטב כך שכל היבשים ״נרטבים״.
משטחים את הגרנולה היטב ודק בתבנית ושולחים לאפייה של 10 דק׳.
מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי בטמפ׳ החדר.
״שוברים״ לגושים קטנים ומעבירים לצנצנת אטומה.
שומרים בצנצנת במקום יבש.

  • ערך קלורי לכף (10 גר׳)- 55 קק״ל
  • ניתן להחליף את שמן הקוקוס בשמן מסוג אחר באותה כמות
חביבת הקהל

 

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.