גרנולה תמרים ואגוזים

תדמיינו את הקראנצ'ים של התמרים בכל ביס וביס, איך זה משדרג! נסו בעצמכן

גרנולה תמרים ואגוזים


 

מרכיבים:
150 גר׳ (1.5 כוסות) שיבולת שועל טחונה דק
4 יחידות תמר מג׳הול קצוץ
30 גר׳ (חופן) אגוזי מלך קצוצים
1 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
50 גר׳ (1/4 כוס) שמן קוקוס
20 גר׳ (1 כף) סילאן ללא תוספת סוכר

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים בנייר אפייה.
מערבבים היטב את כל המרכיבים ומשטחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור 12-15 דק' או עד שהגרנולה השחימה בצורה אחידה.
מצננים היטב בטמפ' החדר ושומרים בצנצנת אטומה.

לא תדעו מזה קראנץ' עד שתפגשו קראנצ'ים של תמרים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.