גרנולה תמרים ואגוזים
מרכיבים:
150 גר׳ (1.5 כוסות) שיבולת שועל טחונה דק
4 יחידות תמר מג׳הול קצוץ
30 גר׳ (חופן) אגוזי מלך קצוצים
1 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
50 גר׳ (1/4 כוס) שמן קוקוס
20 גר׳ (1 כף) סילאן ללא תוספת סוכר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים בנייר אפייה.
מערבבים היטב את כל המרכיבים ומשטחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור 12-15 דק' או עד שהגרנולה השחימה בצורה אחידה.
מצננים היטב בטמפ' החדר ושומרים בצנצנת אטומה.