חטיפי חלווה ושוקולד לבן
מרכיבים (12 יחידות):
90 גר׳ (2 כוסות) פצפוצי אורז
170 גר׳ (3/4 כוס) טחינה גולמית
70 גר׳ (4 כפות) סילאן טבעי
לציפוי-
50 גר׳ שוקולד לבן
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את פצפוצי האורז, הטחינה והסילאן עד לאיחוד מלא.
מרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה ויוצקים לתוכה את התערובת.
משטחים ומהדקים היטב ומכניסים למקפיא למשך שעה.
בקערה קטנה שמים את השוקולד וממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל.
חותכים באופן שווה 12 חטיפים וטובלים כל חטיף בצד אחד שלו בשוקולד הלבן.
שומרים בהקפאה.
לחטיפים טבעוניים- מוותרים על השוקולד הלבן (הערך הקלורי יפחת ל-130 קק״ל) או מחליפים בשוקולד מריר.
ערך קלורי ליחידה- 160 קק״ל