חיתוכיות בלונדי

קטגוריה || קינוחים
המתכון הזה כל כך נוח להכנה כך שאפשר בקלות להפוך את החיתוכיות האלה למאפינס בלונדי עשיר ומפנק. לבחירתכן!

חיתוכיות בלונדי


 

מרכיבים (18 יחידות):
140 גר׳ (1 כוס) קמח לבן
100 גר׳ (1/2 כוס) ממתיק- 50 גר' סוכר לבן + 50 גר' ממתיק סוויטנגו
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
2 ביצים (M)
50 גר׳ חמאה מומסת
100 מ״ל (1/2 כוס) חלב
1 כפית תמצית וניל
85 גר׳ (1/2 כוס) שוקולד צ׳יפס לבן

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות, משמנים תבנית מלבנית 25*20 ומרפדים בנייר אפייה.
בקערה טורפים ביצים, מוסיפים בהדרגה סוכר, חלב, חמאה ותמצית וניל.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
מוסיפים את השוקולד צ׳יפס ומערבבים בתנועות קיפול.
יוצקים לתבנית ואופים כ-20 דק׳ עד שהחיתוכיות משחימות וקיסם יוצא לח-יבש.
מצננים וחותכים ל-18 ריבועים שווים.

  • ערך קלורי ליחידה- 95 קק״ל
  • לגרסה טבעונית- המירו את החמאה בשמן קוקוס (40 גר׳) ואת החלב בתחליף חלב ע״ב סויה/שקדים וכו׳.
  • מומלץ לחמם את העוגה לפני הגשה.
טעם משגע
קטגוריה || קינוחים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.