מאפינס בטטה

לאחרונה גיליתי שיש לי רומן עם בטטה. המתקתקות שלה שמעשירה כל מתכון, יחד עם המרקם שהיא מוסיפה למתכון- פשוט שבו אותי.

מאפינס בטטה


 

מרכיבים (11-12 יחידות):
2 בטטות קלופות ומבושלות
2 בצלים קצוצים דק
250 גר' (גביע) קוטג׳ 5%
2 ביצים (L)
70 גר׳ (1/2 כוס) קמח כוסמין / לבן
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
מלח, פלפל, עלי טימין

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
מועכים לפירה את הבטטות המבושלות ומעבירים לקערה.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב עד לאיחוד.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית השקעים כך שכל שקע יהיה מלא עד 3/4 מהגובה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35-40 דק׳ עד שהמאפינס משחימים.

  • לגרסה פרווה- ניתן להמיר את הקוטג' בתחליף גבינה על בסיס סויה באותה הכמות
  • ערך קלורי ליחידה- 75 קק"ל
מאפינס במתיקות מעודנת

 

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.