מאפינס בצל וגבינה בולגרית

מתכון מהיר וטעים לארוחת ערב מגוונת. הוסיפי מנת חלבון וירקות והרי לכן מנה מאוזנת!

מאפינס בצל וגבינה בולגרית


 

מרכיבים (11 יחידות):
3 בצלים קצוצים
250 גר' (גביע) שמנת לבישול 15%
70 גר' (1/2 כוס) קמח לבן
2 ביצים (M)
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
125 גר' (1/2 אריזה) גבינה בולגרית 5% חתוכה לקוביות
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית שקעים.
מחממים מחבת על להבה בינונית, מתיזים ספריי שמן ומטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר המרכיבים.
מערבבים היטב ליצירת בלילה אחידה נטולת גושי קמח.
יוצקים לשקעים לקבלת 11 יחידות מאפינס ואופים 30-35 דק' או עד שהמאפינס שחומים.
שומרים במקרר 3-4 ימים או בהקפאה למשך זמן ארוך יותר.

  • ערך קלורי ליחידה- 106 קק״ל
  • לגרסה דלה / נטולת גלוטן- ניתן להשתמש בקמח כוסמין או תחליפי קמח לל"ג
מבט מבפנים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.