מאפינס ריקוטה עם צ'אנקים של שוקולד
מרכיבים (8 יחידות):
2 ביצים
200 גר' (גביע) ריקוטה למריחה בטעם טבעי
75 גר' (1/4 כוס + 2 כפות) סוכר לבן
90 גר' (1/2 כוס + 2 כפות) קמח לבן
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
50 גר' שוקולד מריר קצוץ גס
אופן ההכנה:
מחממים תנור על 180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
בקערה טורפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מוסיפים את הריקוטה ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומקפלים לתוך התערובת.
יוצקים את הבלילה לשקעים ואופים כ- 35-40 דק', או עד שהמאפינס שחומים ותפוחים.
- ערך קלורי ליחידה- 142 קק"ל